top of page

Information om utställningen 29/4

SÅ HÄR GÅR DET TILL Som ni har sett på PM, så tävlar man direkt i gruppfinal efter avslutad grupp. Det som inte står i PM:ET, är att detta även gäller juniorer och veteraner inför de stora finalerna på eftermiddagen ( BEST IN SHOW JUNIOR och BEST IN SHOW veteran)


Valpar 4-6 månader och 6-9 månader tävlar enbart i sin åldersgrupp. BIR ( bäst i ras) vinnande valpar i 4-6 månader och 6-9 månader tävlar i gruppfinal som är direkt efter avslutad grupp i den ring som man har tävlat i förut. Den som blir BIG-1 ( Bäst i grupp nummer ett) går vidare till eftermiddagens stora BIS ( Best in Show).


Alla BIR ( bäst i ras) vinnare i övriga klasser tävlar i gruppfinal som är direkt efter avslutad grupp i den ring som man har tävlat i förut. Den som blir BIG-1 ( Bäst i grupp nummer ett) går vidare till eftermiddagens stora BIS ( Best in Show).


Varje junior i respektive ras som har blivit den bästa junioren tävlar OCKSÅ i gruppfinal efter varje avslutad grupp i den ring man har tävlat i, blir man den bästa junioren i sin rasgrupp så går man vidare till eftermiddagens stora final, BIS ( Best in show).


Varje veteran i respektive ras tävlar också i gruppfinal efter varje avslutad grupp i den ring man har tävlat i,blir man den bästa veteranen i sin rasgrupp så går man vidare till eftermiddagens stora final, BIS ( Best in show).


Därför observera, att det kan bli så att du tävlar i fler än en final.

119 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Hundutställning 27/4 2024

Lördagen den 27:e april 2024 arrangerar vi en inofficiell utställning för alla raser på klubben. sista anmälan 31/3 2024

bottom of page